Gå til indhold
📣GRATIS fragt over 399,-📦
📣GRATIS fragt over 399,-📦

Om Secondkiddo

Hvem er vi?

Secondkiddo sælger håndplukket og kvalitetstjekket brugt baby/børnetøj online. Vi sælger tøj i størrelse 50 - 116, samt tilbehør og legetøj.

Der er rigtig meget baby/børnetøj der hvert år ikke bliver genbrugt og det synes vi er enormt ærgerligt! Der findes så meget fint genbrugsbørnetøj, der sagtens kan komme på flere eventyr - netop derfor fik vi ideén til secondkiddo.dk - vi vil give jer muligheden for selv at sammensætte eller vælge vores allerede sammensattte tøjpakker.

Tøjvask og husdyr 

Når vi køber tøj ind, så gør vi vores bedste for, tøjet kommer fra dyrefrit hjem og at der til tøjvasken er brugt neutralt vaskemiddel. Vi stiller dog INGEN garanti for, om tøjet har været i kontakt med husdyr eller andet vaske/skyllemiddel.

For at skåne miljøet har vi valgt, at vi IKKE vasker tøjet inden salg - med mindre det er højest nødvendigt. I de fleste tilfælde har sælger vasket tøjet inden det bliver solgt til os. Når vi sælger tøjet videre til jer, så vil de fleste alligevel vaske tøjet igen inden brug. Netop derfor har vi valgt at spare den tøjvask.

Meget af vores tøj bliver dampet inden det bliver sat til salg. Dog gør vi opmærksom på, at noget tøj kan være krøllet ved modtagelse da det ligger foldet på lager.